Mai mult decât o carieră. O familie.

Suntem o companie modernă din Iași, cu capital 100% românesc, cu o cifră de afaceri anuală de peste 100 milioane de euro, întreg profitul realizat an de an fiind reinvestit în România. Încă din 2003, când ne-am înfiinţat, ne-am propus să ne impunem pe piaţa românească ca furnizor important de produse destinate autovehiculelor. De atunci, am evoluat.

În prezent deservim peste 9.000 de clienţi revânzători cu un portofoliu larg de piese, consumabile şi accesorii auto, prin intermediul celor 39 de reprezentanţe regionale amplasate strategic. Pe plan internațional, participăm la cele mai mari târguri de profil din lume și exportăm produsele noastre în 29 de ţări de pe 4 continente.

Am devenit tot mai buni şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor în ceea ce priveşte performanța, confortul şi siguranţa maşinii lor. Ei au fost cei care ne-au inspirat să avem produse mai performante și mai fiabile. Astfel, misiunea noastră a devenit aceea de a dezvolta şi perfecţiona produse destinate autovehiculelor moderne, conforme cu cerinţele clienţilor astfel încât oferta noastră să fie alegerea naturală.

Ca o dovadă a dezvoltarii rapide a companiei, echipa se extinde pe măsură. Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din zona Moldovei, activând atât în domeniul auto, dar şi în domenii conexe: producţie industrială, cercetare şi dezvoltare, comerţ intern şi internaţional.

Considerăm capitalul uman cel mai important activ al nostru, fiind cel care contribuie majoritar la plus valoarea activităţii noastre. Suntem orientaţi atât spre experienţa oamenilor, dar şi spre tinerele generaţii de specialişti care aduc un suflu proaspăt echipei noastre.

Posturi disponibile

Pickeri / Lucrători Depozit / Manipulanți

Sediul Central – Iași

Detalii la numărul de telefon: 0740 083 507 (între orele 9-17). Puteți depune CV-ul la sediul companiei din str.Calea Chișinaului nr.32, Iași sau pe e-mail: hr@conexdist.ro

DESCRIEREA POSTULUI APLICĂ ACUM

Gestionar Depozit

Sediul Central – Iași

Cerință obligatorie – Atestat Stivuitorist
Detalii la telefon: 0740 083 507 (între orele 9-17). Puteți depune CV-ul la sediul companiei din str.Calea Chișinaului nr.32, Iași sau pe e-mail: hr@conexdist.ro

DESCRIEREA POSTULUI APLICĂ ACUM

Specialist Achiziții

Sediul Central – Iași

Suntem în căutarea unui nou membru în echipa Conex Distribution SA, entuziast, cu un spirit de echipă bine dezvoltat, cu bune abilități de analiză și prelucrare a datelor, care să se alăture departamentului nostru de Achiziții!

DESCRIEREA POSTULUI APLICĂ ACUM

Nu ai găsit un job pentru tine?

Trimite-ne CV-ul tău și te vom contacta noi.


    Adaugă CV-ul*