Mai mult decât o carieră. O familie.

Suntem o companie modernă din Iași, cu capital 100% românesc, cu o cifră de afaceri anuală de peste 70 milioane de euro, întreg profitul realizat an de an fiind reinvestit în România. Încă din 2003, când ne-am înfiinţat, ne-am propus să ne impunem pe piaţa românească ca furnizor important de produse destinate autovehiculelor. De atunci, am evoluat.

În prezent deservim peste 7.000 de clienţi revânzători cu un portofoliu larg de piese, consumabile şi accesorii auto, prin intermediul celor 34 de reprezentanţe regionale amplasate strategic. Pe plan internațional, participăm la cele mai mari târguri de profil din lume și exportăm produsele noastre în 29 de ţări de pe 4 continente.

Am devenit tot mai buni şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor în ceea ce priveşte performanța, confortul şi siguranţa maşinii lor. Ei au fost cei care ne-au inspirat să avem produse mai performante și mai fiabile. Astfel, misiunea noastră a devenit aceea de a dezvolta şi perfecţiona produse destinate autovehiculelor moderne, conforme cu cerinţele clienţilor astfel încât oferta noastră să fie alegerea naturală.

Ca o dovadă a dezvoltarii rapide a companiei, echipa se extinde pe măsură. Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din zona Moldovei, activând atât în domeniul auto, dar şi în domenii conexe: producţie industrială, cercetare şi dezvoltare, comerţ intern şi internaţional.

Considerăm capitalul uman cel mai important activ al nostru, fiind cel care contribuie majoritar la plus valoarea activităţii noastre. Suntem orientaţi atât spre experienţa oamenilor, dar şi spre tinerele generaţii de specialişti care aduc un suflu proaspăt echipei noastre.

Posturi disponibile

Specialist Marketing

Sediul Central – Iași

În calitate de Specialist Marketing vei fi responsabil de implementarea programelor de marketing, a promoțiilor și a activitaților de trade marketing, pe canale comerciale și la clienții cheie.

DESCRIEREA POSTULUI APLICĂ ACUM

Trade Marketing Specialist

Sediul Central – Iași

În activitatea specifică poziției de Trade Marketing Specialist vei fi responsabil de promovarea unui portofoliu de produse asociat unor branduri, luând în considerare procesul de dezvoltare și lansare de campanii în piața.

DESCRIEREA POSTULUI APLICĂ ACUM

Senior Product Manager

Sediul Central – Iași

În calitate de Senior Product Manager vei fi responsabil de gestionarea unui portofoliu de produse, luând în considerare întreg procesul de dezvoltare: relaționare și dezvoltare furnizori negociere – achiziție – vânzare – marketing.

DESCRIEREA POSTULUI APLICĂ ACUM

Nu ai găsit un job pentru tine?

Trimite-ne CV-ul tău și te vom contacta noi.
    Adaugă CV-ul*

    Adaugă scrisoarea de intenție