Peste 300 de mărci de renume

Ne dorim ca actualii şi potenţialii noştri clienţi să găsească în noi un partener de afaceri de încredere şi să fie mereu conştienţi de faptul că la noi pot găsi o ofertă variată de produse din peste 300 de brand-uri atât românești cât și internaționale, destinate autovehiculelor.

Portofoliul de produse Conex Distribution cuprinde repere aftermarket şi repere de origine, din cele mai diverse categorii: piese de schimb pentru autoturisme, camioane, maşini agricole şi utilitare, uleiuri auto şi industriale, anvelope auto şi industriale, acumulatori, consumabile, scule şi consumabile destinate service-urilor auto, accesorii auto şi produse pentru întreţinerea autovehiculelor.

Gama de componente de origine se adresează principalelor mărci care se regăsesc în parcul auto european: Dacia, Renault, Nissan, Volkswagen, Seat, Opel, Peugeot, Citroen, Toyota, Mercedes-Benz, Ford, BMW, Mini Cooper, Honda, Land Rover, KIA, Hyundai, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Iveco și Mazda.

Dezvoltarea permanentă a portofoliului de produse şi servicii, precum şi a canalelor de distribuţie sunt pentru noi priorităţi majore.

Branduri exclusive

Branduri aftermarket

Branduri OE