MACHT – Baterii pentru autoturisme, camioane, vehicule comerciale, motociclete și aplicații industriale

MACHT este rezultatul anilor de cercetare avansată, a progresului științei materialelor și a proceselor de testare exigente. MACHT oferă o gamă de baterii concepute pentru a face față unei utilizări îndelungate în condiții de exploatare intensivă, accesibile la unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț de pe piață.

Inițial concepute cu precădere pentru industria auto, din nevoia unei baterii care să livreze un curent mai mare de pornire și care să permită o utilizare îndelungată, ulterior, prin adaptarea tehnologiei la cerințele tehnice ale altor domenii de utilizare, portofoliul MACHT s-a extins cu o multitudine de aplicații utilitare, domestice și industriale.

Create cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, cu minimă interventie umană necesară atât în procesele de fabricație cât și în întreținerea lor pe parcursul duratei de utilizare, bateriile MACHT au ca misiune câștigarea încrederii depline a utilizatorilor în conceptul ROBOT POWER.

Baterii pentru autoturisme

MACHT Silver Power

MACHT Silver este vârful de lance al bateriilor auto standard. Această gamă este dezvoltată folosind tehnologia Calciu-Calciu ce oferă o rată de autodescărcare de 3 ori mai mică decât tehnologiile convenționale. MACHT Silver, bateria concepută să te țină maim ult decât mașina, este prima baterie din România care oferă 5 ani garanție.

MACHT Classic

MACHT Classic este o gamă de acumulatori standard ce folosesc tehnologia plumb-acid. Fiind baterii Maintenance-Free, aceste baterii sunt sigilate și nu necesită întreținere. Totodată capacul dublu împiedică scurgerea de electrolit și întoarce vaporii de acid în celulele bateriei.

MACHT AGM

Bateriile MACHT cu tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) sunt concepute pentru autoturismele prevăzute cu funcţia Start/Stop – oprirea automată a motorului la stop. Această tehnologie deserveşte vehiculele supra-solicitate printr-un consum mare de energie sau cu o utilizare îndelungată.

MACHT JIS

Gama de acumulatori auto MACHT JIS vine în întâmpinarea nevoilor tehnice ale autoturismele produse atât de industria japoneză cât și cea din Asia continentală. Acestea prezintă particularități precum mărimi standard diferite, sisteme de conectare speciale sau polarități înversate.

MACHT EFB

Bateriile MACHT EFB sunt dezvoltate să susțină performanțele autoturismelor cu încărcare parțială și care nu sunt supuse suprasolicitării generate de ciclurile de descărcare profundă. Acestea sunt mai fiabile și superioare bateriilor standard bazate pe tehnologia plumb-acid.

MACHT Nordik

MACHT Nordik este gama de acumulatori auto special concepută să susțină performanța autoturismelor în cele mai dificile moduri de exploatare. Aceste baterii sunt capabile să funcționeze normal la temperaturi cuprinse între −55°С to +60°С.

Baterii pentru utilaje grele

MACHT Heavy Duty Classic

Gama de baterii MACHT HD poate fi folosită atât de vehiculele comerciale de mare tonaj cât și de vehiculele industriale sau cele care operează în construcții. Rășina ce acoperă partea superioară și partea inferioară a bateriei oferă o rezistență sportită la vibrații.

MACHT Heavy Duty Plus

Bateriile MACHT HD Plus sunt fabricate cu tehnologie Calciu-Calciu. Răşină topită turnată la bază si în partea de sus a blocului de plăcidar și poziţionarea şi conectivitatea grupurilor de elemente care sunt centrale, oferind o rezistenţă îmbunătăţită la vibrare. oferă o rezistență sporită împotriva vibrațiilor. Au curentul de pornire foarte ridicat și sunt special concepute pentru a oferi performanță maximă la temperaturi extreme şi drumuri grele.

MACHT EFB Truck

Gama MACHT EFB Truck oferă o rezistență sporită la vibrații și stratificarea acidului printr-un sistem de inserţii. Răşina turnată la bază și în partea superioară întărește structura bateriei astfel acestă gamă este ideală pentru vehiculele grele ce operează pe teren accidentat.

Baterii pentru motociclete

MACHT Moto

Gama MACHT AGM Moto este concepută pentru motocicletele și ATV-urile cu cerințe crescute de energie. Pe lângă o performanță mai înaltă la pornirea la rece comparativ cu bateriile standard, această gamă oferă și o rezistență înaltă la vibrații fiind ideale pentru teren accidentat.

Baterii pentru semitracțiune

MACHT S-Tech

Gama de baterii MACHT S-Tech este dezvoltată pentru utilizări speciale precum sisteme solare și eoliene de producere a energiei electrice, autorulote, barci electrice, vehicule electrice utilitare, back-up energetic, echipamente pentru industria transportului feroviar, sisteme de control trafic. Fiind acumulatori sigilați, gama MACHT S-Tech nu necesită întreținere.