Premiere Classe – Piese și consumabile pentru mașinile europene

Première Classe este furnizor de piese și consumabile pentru sistemele de direcție, suspensie, frânare și transmisie roată pentru autovehicule și partener pentru producători și distribuitori din domeniul auto din întreaga lume, acoperind prin gamele sale de produse peste 80% din aplicațiile pe mărci și modele de autoturisme din parcul auto european.

Capacitățile de producție sunt de ultimă generație, fiind în permanentă modernizare în pas cu cele mai noi tehnologii în domeniu producției de piese auto și sunt certificate ISO/TS 16949 și ISO 9001.

Toate piesele și consumabilele Première Classe sunt supuse unor procese riguroase de control tehnic de calitate pe întreg fluxul de fabricație, de la materiile prime folosite și până ieșirea produsului finit din fabrică.

Piese și consumabile pentru sistemul de suspensie

Acoperind peste 90% din parcul auto European, cu peste 1000 de aplicații pentru mărci și modele de autoturisme, brandul Première Classe poate fi considerat pe bună dreptate un specialist în componente pentru sistemul de suspensie. Vitale în ceea ce privește frânarea și manevrabilitatea, amortizoarele șI arcurile de suspensie trebuie inspectate și înlocuite în mod regulat conform stării de uzură a acestora respectând de asemenea și indicațiile constructorului auto.

Totodată amortizoarele Première Classe dispun de cea mai recentă tehnologie, cum ar fi inelele cu piston teflon supra-modelat și discurile de supapă calibrate la 1/100mm.

Caracteristicile tehnice:

  • Tija de oțel cu duritate înaltă (48 HRC) și finisare oglindă (RA = 0,03um)
  • Etanșare care își păstrează proprietățile de etanșare de la -40°C la 110°C
  • Protectie anticorozivă prin acoperire cu pulbere în câmp electrostatic
  • Tip dublu corp cu cameră de egalizare și azot sub presiune (2,5 – 8 bar)
  • Bucsa din cauciuc natural rezistent la agenți agresivi și elasticitate excelentă
  • Forțele dezvoltate de amortizor sunt similare cu OE.

Piese și consumabile pentru sistemul de direcție

Componentele pentru sistemul de direcție, cum ar fi capetele de bară, pivoții, bieletele de direcție, bieletele antiruliu, bucșele, brațele de suspensie, sunt absolut fundamentale pentru siguranța, controlul și echilibrul fiecărui vehicul. Răspunsurile sigure în viraje, frânare și manevrare vor fi puternic compromise și ineficiente dacă piesele sunt uzate sau sunt de o calitate inferioară.

Componentele de direcție Première Classe sunt permanent testate pe echipamente de laborator de ultimă generație, dar și în condiții de exploatare agresivă.

Piese și consumabile pentru sistemul de frânare

Sistemul de frânare este garanția siguranței mașinii, starea sa tehnică, bună sau rea, afectând direct siguranța operațională și eficiența transportului. Datorită testărilor avansate, pe care le realizăm atat în laborator cât și de anduranță în condiții reale de exploatare, în urma cărora produsele sunt continuu îmbunătățite, componentele pentru sisteme de frânare Première Classe oferă garanția siguranței și a unei compatibilități de 100% cu specificațiile impuse de producătorul autoturismului dumneavoastră.

Gama de componente pentru sistemul de frânare Première Classe cuprinde discuri de frână, plăcuțe și saboți de frână, etriere, cilindri de frână, pompe de frană, senzori dar și accesoriile necesare pentru a obține o compatibilitate exacta. Obiectivul nostru este de a îmbunăți continuu performanțele produselor și de a dezvolta extensiv gama de componente pentru sistemul de frânare.

Piese și consumabile pentru sistemele de transmisie roată

Gama de componente pentru sistemul de transmisie roată Première Classe cuprinde planetare, capete de planetară, kituri burduf, burdufuri.

Fiind integrate în sistemul de transmisie roată, planetarele trebuie să compenseze toate variațiile de unghi sau lungime dar și o serie de șocuri rezultate din manevrarea direcției pentru o sincronizare perfectă între articulații. Planetarele sunt expuse la solicitări maxime tot timpul în care vehiculul este în funcțiune. Pe lângă unghiurile de deplasare în viraje și mișcarea de translație, îmbinările componentelor precum și burduful trebuie să poată rezista la temperaturi cuprinse între -40 și +120° C, precum și la viteze de rotație de până la 2800 rpm.

Selecția riguroasă a materialelor și modul de tratare a acestora sunt esențiale pentru durata de viață a planetarelor. Planetarele Première Classe și compenentele acestora sunt supuse testărilor complexe atât prin procedee specifice de laborator, cât și în condiții reale de exploatare, folosind ca etalon parametrii specificați de producătorii de autoturisme. Căutăm permanent soluții pentru a îmbunăți performanțele produselor și de a dezvolta extensiv gama de componente pentru sistemul de transmisie, ținând pasul cu evoluția tehnologică a parcului auto.

Componentele pentru sistemul de transmisie roată Première Classe sunt omologate atât de instituțiile abilitate din România, dar și la nivel european.