Brilliante – Vopsea spray profesională

Vopseaua spray profesională Brilliante are o suprafață mare de acoperire, aderență puternică, fără strat aplicat înainte de utilizare. Stratul format prin aplicare este consistent se usucă rapid, are luciu puternic și rezistență la coroziune și la acțiunea factorilor externi. Vopseaua are miros neutru și este ușor de aplicat. Vopseaua Brilliante acoperă o gamă largă de aplicații:

VOPSEA SPRAY ALCHIDICĂ

Gamă de vopsele universale, lucioase, cu uscare rapidă. Compoziția unică a ingredientelor garantează rezistența, uniformitatea suprafeței și un luciu de durată. Vopseaua universala Brilliante se folosește atât în medii exterioare cât și interioare, pentru acoperirea obiectelor din metal, plastic, gips, tencuială, caroserii, biciclete, lemn, mobilier etc.

VOPSEA SPRAY ACRILICĂ

Vopseaua acrilică BRILLIANTE de calitate superioară este disponibilă în mai multe variante de culori și se folosește atât în medii exterioare cât și interioare. Suprafețe principale: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC.

VOPSEA SPRAY METALIZATĂ

Brilliante METALLIZED PAINT este o gamă de vopsea acrilică cu efect lucios, granulație fină metalizată. Se folosește atât în medii exterioare cât și interioare. Se poate aplica pe suprafețe pe care dorim să obținem un efect metalizat, cum ar fi: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC. Vopseaua metalizată este disponibila în culorile albastru, gri și negru.

VOPSEA SPRAY CROM

Brilliante SUPER CROM – gamă de vopsele metalice, reprezintă instrumente de decorare perfecte. Proprietățile optice speciale și compoziția unică garantează o durabilitate ridicată a culorii, uniformitatea suprafeței, un luciu metalic superior. Vopseaua crom este disponibila în culorile argintiu, auriu, cupru.

VOPSEA SPRAY FLUORESCENTĂ

Brilliante FLUORESCENT PAINT este o gamă de vopsea acrilică cu efect fluorescent. Indicată pentru aplicații atât în medii exterioare cât și interioare. Excelentă aderență pe multe tipuri de suprafețe: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC. Vopseaua fluorescentă este disponibila în culorile rosu, verde, galben.

VOPSEA SPRAY ETRIERE

Brilliante FLUORESCENT PAINT este o gamă de vopsea acrilică cu efect fluorescent. Indicată pentru aplicații atât în medii exterioare cât și interioare. Excelentă aderență pe multe tipuri de suprafețe: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC. Vopseaua pentru etriere este disponibila în culorile rosu, albastru, galben, negru,argintiu.

VOPSEA SPRAY PENTRU JANTE

Brilliante WHEEL PAINT este o gamă de vopsea nitro-acrilică pentru decorarea jantelor și a capacelor de roți (mașini, motociclete, biciclete). Este de asemenra potrivită pentru a restabili, decora și proteja împotriva uzurii. Poate fi folosită atât în medii exterioare cât și interioare. Suprafețe principale: metal, aluminiu, ABS, PVC. Vopseaua pentru jante este disponibilă în culorile argintiu și negru.

VOPSEA SPRAY CAUCIUCATĂ

Brilliante PLASTIC GUM produce un strat de vopsea flexibil semi-mat, cu uscare rapidă, pentru toate suprafețele. Perfect pentru protecția și tuning-ul jantelor din aliaj. Este concepută pentru a proteja, înfrumuseța și repara orice material. Protejează suprafața vopsită împotriva apei, umidității, murdăriei, prafului, acizilor, ruginei, coroziunii, razelor UV și condițiilor meteorologice nefavorabile, păstrând în același timp structura inițială. Poate fi aplicat și în scopuri decorative, pentru a da elementelor vopsite un nou aspect (culoare). Un avantaj deosebit îl reprezintă îndepărtarea ușoară când este uscată. Este aplicabilă pe diferite tipuri de suprafețe. Vopseaua cauciucată este disponibilă în culorile argintiu și negru.

VOPSEA SPRAY TEMPERATURI ÎNALTE

Brilliante HIGH TEMPERATURE SPRAY este o vopsea profesională termorezistentă, pe bază de silicon, care se folosește la acoperirea suprafețelor exploatate la temperaturi înalte. Putere mare de acoperire. Rezistență ridicată la condițiile meteorologice. Vopseaua este disponibilă în culorile argintiu, negru, roșu.

VOPSEA LAC & GRUND

Brilliante PRIMER SPRAY se recomandă a fi aplicat ca grund pe diferite tipuri de suprafețe, mai ales sub formă de substrat înaintea aplicării vopselei universale Brilliante SPRAY PAINT. Cu proprietăți adezive excelente, oferă protecție anti-corozivă pe suprafețele metalice. Finisajul mat oferă o adeziune excelentă a vopselelor de suprafață și a emailurilor. Recomandat pentru utilizarea pe mașini noi, instalații, structuri industriale, lucrări de construcții, stâlpi de putere, lămpi stradale, garduri, bariere, rezervoare de stocare, tablă de oțel etc, sau pentru lucrări de retușare pe straturi de vopsea deteriorate.