250 de vehicule și peste 200 de profesioniști implicați în procesele de vânzare

Peste 200 de oameni implicați în procesele de vânzare, cu ajutorul flotei Conex Distribution cu peste 250 de vehicule comerciale, deservesc prin cele 39 filiale regionale, peste 9000 de clienți service-uri și magazine de specialitate care, la rândul lor, asigură produse și servicii pentru milioane de posesori de autoturisme.

Suntem conștienți că prin excelență operațională, lanțul logistic trebuie să fie eficient și bine pus la punct pentru că mii de magazine, service-uri, societăți de închirieri auto, companii de transport și taximetrie, baze agricole și conglomerate industriale se bazează pe fluxul continuu de soluții de calitate pe care le oferim.

Înțelegem dificulățile zilnice pe care le întâmpină comercianții din industria auto din România și facem eforturi să venim cu răspunsuri coerente și soluții eficiente. Una dintre cele mai mari dificultăți întâmpinate, constă în numărul mare de modele și tipuri de autoturisme de pe piață. Comercianții locali, cu bugete și spații de depozitare limitate, se găsesc de multe ori în dificultatea de a investi într-un stoc complet de piese de schimb și consumabile, astfel limitându-și puternic dezvoltarea afacerii.

Prin investiții majore în stocurile de produse și în infrastructura logistică, am preluat o parte presiunea investițiilor proprii și a riscurilor logistice ale partenerilor noștri magazine de profil și service-uri și am implementat un sistem de livrare cunoscut ca și Just-in-Time (JIT). Autoutilitarele de distribuție parcurg aceeași rută de livrare de mai multe ori pe zi, astfel partenerii pot primi comanda plasată chiar după o oră. În acest mod, afacerile locale se pot dezvolta mai repede întrucât pot deservi o plajă mai mare de clienți depinzând mai puțin de disponibilitățile financiare proprii.

După 19 ani de activitate în industrie, am învățat că o rețea de distribuție puternică, eficientă și modernă include o serie de centre logistice regionale amplasate strategic, o echipă de vânzări profesionistă, un schimb de informații eficient și un sistem de livrare prompt.