Conex Distribution şi brandul ASAM reprezintă România

La cele mai importante expoziţii auto internaţionale

Automechanika Frankfurt

Automechanika Frankfurt este cel mai mare târg internaţional de profil, târg dedicat unei game largi de piese, consumabile, accesorii şi echipamente auto aftermarket. Târgul are loc la fiecare doi ani și fiecare ediţie atrage peste 4.500 de expozanţi din peste 80 de ţări şi în jur de 155.000 de vizitatori din peste 180 de ţări, pe o suprafaţă de expunere de peste 300.000 mp.
Industria auto trece printr-un amplu proces de transformare. Automechanika îşi propune să introducă un concept nou de „mobilitate în viitor”, aducând împreună segmente care la prima vedere păreau să nu aibă nici o legătură cu domeniul auto. Este astfel, primul şi singurul eveniment de până acum care acoperă întregul lanţ de valori din industria auto, numeroşi expozanţi prezentând soluţii inovatoare şi din domeniile înrudite cu domeniul automobilelor.
Respectând tradiţia, din 2008 Conex Distribution participă ca și expozant la acest cel mai mare târg de profil de pe piaţa auto la nivel european. Prezenţa companiei noastre la această expoziţie a vizează stabilirea şi fructificarea unor legături de business atât din perspectiva exportului de produse dar şi din perspectiva achiziţiei de noi produse în portofoliul Conex Distribution.

Automechanika Moscova

Automechanika Moscova este unul dintre cele mai mari târguri internaţionale de profil auto din lume şi cel mai important târg auto pentru Rusia şi ţările din fosta CSI.
Peste 1.300 de firme expozante din peste 40 de ţări, 8 pavilioane naţionale în 13 hale amenajate pe o suprafaţă de peste 43.000 mp, sunt cifrele care susţin impozanţa acestui mare eveniment de specialitate organizat anual în Moscova.
Din 2011 Conex Distribution participă an de an, ca şi expozant prezentând brandul ASAM la Automechanika Moscova. Prezenţa companiei noastre la această expoziţie vizează întărirea legăturilor de business din perspectiva exportului de produse ASAM în Rusia şi în ţările foste membre CSI dar şi generarea şi fructificarea de noi alte oportunităţi.