În fiecare zi suntem în contact cu peste 9000 de clienți revânzători

Suntem deschisi către idei noi și ne dorim să fim un partener eficient. Comunicarea cu acurateţe maximă şi în timp real este unul dintre cei mai importanţi factori în funcţionarea fără sincope a unui sistem de distribuţie performant, bazat pe excelenţă operaţională orientată către satisfacţia nevoilor clienţilor. Zilnic suntem în contact cu toate centrele logistice dar și cu peste 9000 de clienți revânzători cărora le livrăm zilnic produse de calitate. În acest mod ne indeplinim misiunea de a oferi suport complet tuturor clienților nostri.

Conex Distribution îți pune la dispoziție de la materiale multimedia și cataloage de produse, până la platforme digitale și instrumente de vânzări, dar cea mai importantă resursă pe care o oferim este suportul reprezentantului de vânzări. Nu contează în ce colț al României te afli, un reprezentant de vânzări dedicat ție va fi persoana de contact cu noi.

Una dintre priorităţile noastre majore este aceea de a dezvolta continuu sisteme de comunicare performante. Este important să ai acces în timp real la informaţiile utile privind oferta noastră, disponibilitatea pe stoc a produselor, preţuri şi avantaje comerciale, timpi de livrare, consultanţă tehnică, promoţii şi oferte speciale, noutăţi şi multe altele.