Conex Distribution S.A.
Email:office@conexdist.ro | Phone:+40 232 273 443 | Fax:+40 232 234 107

La nivel mondial!

Conex Distribution şi ASAM la cele mai importante targuri auto

Special pentru Dacia Renault

Piese şi consumabile pentru Logan, Duster, Sandero, MCV, Dokker

Evenimente

Întotdeauna aproape de partenerii noştri

Aftermarket & OE

Gamă largă de piese, consumabile şi accesorii

Instrumente de comunicare

Întotdeauna comunicarea deschisă aduce cele mai bune soluţii

Logistica de distribuţie

Oriunde aproape de tine

Conex Distribution şi ASAM reprezintă România

La cele mai importante expoziţii auto internaţionale

Automechanika Moscova 2019

Automechanika Moscova, unul dintre cele mai mari târguri internaţionale de profil auto din lume şi cel mai important târg auto pentru Rusia şi ţările din fosta CSI a ajuns la a 23-a ediţie.

1.300 de firme expozante din 41 de ţări, 8 pavilioane naţionale în 13 hale amenajate pe o suprafaţă de peste 43.000 mp, sunt cifrele care susţin impozanţa acestui mare eveniment de specialitate organizat in Moscova în perioada 26-29 August 2019.

Pastrând tradiţia, Conex Distribution a participat în acest an, pentru a 9-a oară, ca şi expozant prezentând  brandul ASAM la Automechanika Moscova. Prezenţa companiei noastre la această expoziţie a vizat întărirea legăturilor de business din perspectiva exportului de produse ASAM în Rusia şi în ţările foste membre CSI dar şi generarea şi fructificarea de noi oportunităţi.

Automechanika Frankfurt 2018

A fost a sasea participare Conex Distribution ca expozant. Din 2008 suntem o prezenta constanta!

Între 11 şi 15 septembrie Conex Distribution  a participat la Automechanika Frankfurt, cel mai mare târg internaţional de profil, târg dedicat unei game largi de piese, consumabile, accesorii şi echipamente auto aftermarket.

Această ediţie a târgului a atras 4.471 de expozanţi din 76 de ţări şi în jur de 155.000 de vizitatori din 181 de ţări, pe o suprafaţă de expunere de peste 300.000 mp.

Industria auto trece printr-un amplu proces de transformare. Ediţia de anul acesta îşi propune să introducă un concept nou de „mobilitate în viitor”, aducând împreună segmente care la prima vedere păreau să nu aibă nici o legătură cu domeniul auto.  Este, astfel, primul şi singurul eveniment de până acum care acoperă întregul lanţ de valori din industria auto, numeroşi expozanţi prezentând soluţii inovatoare şi din domeniile înrudite cu domeniul automobilelor.

Respectând tradiţia, în perioada 11-15 septembrie, Conex Distribution a prezentat brandul ASAM la cel mai mare târg de profil de pe piaţa auto la nivel european. Prezenţa companiei noastre la această expoziţie  a vizat stabilirea şi fructificarea unor legături de business atât din perspectiva exportului de produse ASAM dar şi din perspectiva achiziţiei de noi produse în portofoliul Conex Distribution.

Automechanika Moscova 2018

Unul dintre marile târguri auto aftermarket din lume la care Conex Distribution a participat în acest an este Automechanika Moscova.

Ajuns la a 22-a ediţie, Automechanika Moscova este cel mai mare târg în domeniul auto aftermarket din Rusia, cu o suprafaţă de peste 40.000 mp dedicată pieselor, consumabilelor şi accesoriilor auto.

Anul acesta târgul a avut loc între 27 şi 30 august la Expocentre Moscova, unde peste 1000 de companii din 34 de ţări au expuns în 5 pavilioane pe o suprafaţă totală de peste 42.000 mp.

Evenimentul, având cea mai mare amploare pentru industria auto din Rusia şi din fostele ţări membre CSI, a adus expozanţi dintre cei mai mari producători mondiali în domeniu, din ţări precum Germania, Italia, Spania, Franţa, Serbia, Slovenia şi multe altele.

La finele lunii august Conex Distribution, pentru a şasea oară ca expozant, a prezentat brandul ASAM la cel mai mare târg de profil de pe piaţa fostelor state CSI.

Având în vedere uriaşul potenţial de consum al acestei regiuni, prezenţa companiei noastre la această expoziţie a vizat stabilirea, fructificarea şi consolidarea unor legături de business atât din perspectiva exporturilor de produse ASAM dar şi din perspectiva achiziţiei de noi produse în portofoliul Conex Distribution.

Notorietatea, gradul ridicat de apreciere al produselor ASAM dar şi cifrele de afaceri realizate pe aceste pieţe demonstrează succesul participărilor noastre ca şi expozant şi nu fac altceva decât să ne încurajeze să continuăm tradiţia Automechanika Moscova.

Piese şi consumabile

ASAM Romania

ASAM România – Inovaţie şi tradiţie din 1924- este unul dintre brandurile cu cea mai mare gamă de produse aftermarket, cu aplicabilitate pe modelele Dacia Renault, concepute şi produse prima dată în România…mai-mult

Piese şi consumabile

NGH Autotechnik

NGH Autotechnik – O alegere inteligentă pentru piesele de schimb aftermarket! – o gamă largă de piese de direcție, filtre, piese transmisie și de suspensie dedicate celor mai cunoscute mărci auto europene. Produsele…mai-mult