Conex Distribution S.A.
Email:office@conexdist.ro | Phone:+40 232 273 443 | Fax:+40 232 234 107

Ştergătoare parbriz

În siguranţă pe orice vreme

Green Kontakt

Ștergătoare KONTAKT –În siguranţă pe orice vreme

Concepute și create pentru o potrivire perfectă pe parbriz, ștergătoarele KONTAKT oferă o ștergere optimă. Lama este realizata din grafit din cauciuc natural, ideal pentru reducerea frecării și creșterea rezistenței. Fabrica de ștergătoare KONTAKT este certificată ISO TS-16949, prin urmare îndeplinește cerințele SAE (Societatea Inginerilor Auto).

Ştergătoarele Kontakt sunt disponibile în mărimi diferite, de la 15” la 28”, atât convenţionale, cu structura metalică cât și tip flat, și se potrivesc pe o gamă largă de mărci auto.

Game disponibile:

Kontakt Special (ștergătoare convenționale pentru autoturisme și camioane, prindere clasică – tip cârlig)

Kontakt Multi-Adapter (ştergătoare tip flat cu 7 adaptoare incluse, care asigură aplicabilitatea pe majoritatea mărcilor auto)

Kontakt Primo (ştergătoare convenţionale şi tip flat, cu adaptoare pentru prindere clasică- tip cârlig)

Piese şi consumabile

ASAM Romania

ASAM România – Inovaţie şi tradiţie din 1924- este unul dintre brandurile cu cea mai mare gamă de produse aftermarket, cu aplicabilitate pe modelele Dacia Renault, concepute şi produse prima dată în România…

Piese şi consumabile

NGH Autotechnik

NGH Autotechnik – O alegere inteligentă pentru piesele de schimb aftermarket! – o gamă largă de piese de direcție, filtre, piese transmisie și de suspensie dedicate celor mai cunoscute mărci auto europene. Produsele…