Conex Distribution S.A.
Email:office@conexdist.ro | Phone:+40 232 273 443 | Fax:+40 232 234 107

Alătură-te nouă!

Oamenii sunt cel mai valoros activ al unei companii

Special pentru Dacia Renault

Piese şi consumabile pentru Logan, Duster, Sandero, MCV, Dokker

Evenimente

Întotdeauna aproape de partenerii noştri

Aftermarket & OE

Gamă largă de piese, consumabile şi accesorii

Instrumente de comunicare

Întotdeauna comunicarea deschisă aduce cele mai bune soluţii

Logistica de distribuţie

Oriunde aproape de tine

Cariere 

Alătură-te unei echipe puternice pentru o carieră de succes

 

Vezi lista şi scurtă descriere a posturilor disponibile

Suntem o companie modernă din Iasi, cu 100% capital românesc, cu o cifră de afaceri anuală de peste 60 milioane de euro, întreg profitul realizat an de an fiind reinvestit în România. Încă din 2003, când ne-am înfiinţat, ne-am propus să ne impunem pe piaţa românească ca furnizor important de produse destinate autovehiculelor. De atunci, am evoluat.
În prezent deservim peste 6.000 de clienţi revânzători cu un portofoliu larg de piese, consumabile şi accesorii auto, prin intermediul celor 34 de reprezentanţe naţionale amplasate strategic. Participam la cele mai mari târguri de profil la nivel mondial. Exportăm produsele noastre în 29 de ţâri de pe 4 continente.
Am devenit tot mai buni şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor în ceea ce priveşte confortul şi siguranţa maşinii lor. Pentru că ei au fost cei care ne-au inspirat să avem produse mai performante, mai fiabile. Astfel, misiunea noastră a devenit aceea de a dezvolta şi perfecţiona produse destinate autovehiculelor moderne, conforme cu cerinţele clienţilor astfel încât oferta noastră să fie alegerea naturală.
Ca o dovadă a dezvoltarii rapide a companiei, echipa se extinde pe măsură. Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din zona Moldovei, Conex Distribution activând atât în domeniul auto dar şi în domenii conexe: producţie industrială, cercetare şi dezvoltare, comerţ intern şi internaţional.

Considerăm capitalul uman cel mai important activ al nostru, fiind cel care contribuie majoritar la plus valoarea activităţii noastre. Suntem orientaţi atât spre experienţa oamenilor dar şi spre tinerele generaţii de specialişti care aduc un suflu proaspăt echipei noastre.

dunga-gri-mare1px

Oportunităţi de carieră

Posturi disponibile

  Vezi lista şi scurtă descriere a posturilor disponibile

Fii cu un pas inainte

  Trimite-ne CV-ul tau

Piese şi consumabile

NGH Autotechnik

NGH Autotechnik – O alegere inteligentă pentru piesele de schimb aftermarket! – o gamă largă de piese de direcție, filtre, piese transmisie și de suspensie dedicate celor mai cunoscute mărci auto europene. Produsele…

Piese şi consumabile

Premiere Classe

Premiere Classe – reprezintă o gamă variată de produse aftermarket, specializată pe direcţie şi frânare cu aplicabilitate pe majoritatea mărcilor auto europene. Fiecare produs întruneşte standardele …