ConexKAT

ConexKAT este un catalog electronic de piese auto, dezvoltat de Conex Distribution pentru a prezenta întreaga noastră gama de piese auto import.

Principalele caracteristici ale ConexKAT sunt: acces extrem de rapid prin internet la o mare cantitate de informații, comunicare constantă și avansată între client și Conex Distribution precum și o interfață prietenoasă.

Ce oferă ConexKAT: descrierea detaliată a produselor din oferta noastră (dimensiuni, compatibilități vehicule, fotografii), verificarea existenței stocului la un produs în cel mai apropiat depozit, căutare detaliată după diverse criterii (model automobil, tip motor, clasă constructivă, cod articol, cod EAN, număr OE) precum și menținerea la zi a prețurilor, stocurilor și altor informații relevante. Clienții au posibilitatea să comande produsele din oferta noastră în limita stocului sau în așteptare, să ceară diferite produse ce nu sunt în acest moment în oferta noastră, să fie informați mereu de reducerile de preț prin intermediul știrilor și a ofertelor speciale generate de către ConexKAT.

www.conexkat.ro

conexkat-all

 

comunicare

Comunicarea

Comunicarea cu acuratete maxima si în timp real [...]

reprezentantul-de-vanzari

Reprezentantul de vanzari

Ca si client CONEX Distribution sunteti [...]

call-center

Call Center

Comunicarea dintre noi si dumneavoastra, clientii [...]

conexkat

ConexKAT

ConexKAT este un catalog electronic de piese auto [...]

revista-autoconex

Revista Autoconex

AutoConex este revista noastră lunară [...]

conexdist

www.conexdist.ro

Site-ul www.conexdist.ro conţine facilităţi [...]

Worldwide

harta-lumii-mica

Multimedia

conex

Filmul Conex Corporate

asam

Filmul ASAM

tess-conex

Filmul TESS Conex

Download

download

Copyright © CONEX Distribution SA. Toate drepturile rezervate.  CONEX DISTRIBUTION S.A. Str. Calea Chisinaului nr.32, Iasi - 700180, Romania - CIF: RO16019310, Reg.Com: J22/2394/2003, Capital social: 27.445.500 lei